beats by dre cheap

Poslije slanog - SLATKO

NIJE MORE...

... ali i ono što zahvatiš i to je more.

U petak smo išli na jednodnevni izlet u Kozarac (u vodeni park). Vrijeme je bilo prelijepo. Tek sam sada svjesna koliko nas je dobro poslužilo jer je za vikend prohladno i kišovito. Baš smo imali sreće. Putovanje je proteklo bez problema, mada je bilo manjih zastoja zbog radova na cesti i deminiranja okolnih terena. Pa kud baš kad smo mi trebali proći! Ali, OK preživjeli smo i to.  Puna četiri sata bili smo u autobusu i jedva smo čekali da se bućnemo u bazene. Kad smo stigli jednostavno smo izletjeli iz autobusa i ušli u kompleks Vodenog parka Kozarac. Bila je to moja prva posjeta ovom kraju (mada tuda često prolazim kad putujem u Banju Luku) pa sam s velikom radoznalošću razgledala.

Vodeni park se sastoji od tri bazena stepenasto raspoređena. Najviši je uglavnom za djecu i ima u sredini pečurku preko koje se prelijeva voda i otiče u srednji, niži bazen.

[IMG]http://i33.tinypic.com/2u8fkfd.jpg[/IMG]

 

Srednji bazen je, iako relativno plitak (bar za moje shvatanje, ali ko je meni "kriv" što sam previše porasla ), zanimljiv zbog podvodne masaže koja je i te kako relaskirajuća. Baš nam je prijala.

[IMG]http://i35.tinypic.com/c3o1c.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i37.tinypic.com/x3e135.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i35.tinypic.com/m8ebrq.jpg[/IMG]

 

U najniži bazen možete se spustiti klasično stepenicama i niz tobogan (što je mnogo zanimljivije i atraktivnije). On je najveći i postepeno se u njemu povećava dubina. I ja sam se nekoliko puta spustila niz tobogan. Nisam mogla odoljeti . Najviše sam se tu kupala. Nakon plivanja u morskoj vodi nije ni čudno da mi je sada bilo neobično. Trebalo je više snage, ali neka. Plivanje je nesumnjivo najbolja rekreacija.

[IMG]http://i37.tinypic.com/2ro17xj.jpg[/IMG]

 

Iz vode smo izlazili samo kad bismo išli na kafu ili da nešto pojedemo u obližnjem restoranu. Nismo ni opazili kako je vrijeme brzo proletjelo. Približavao se povratak kući. Ma opet ta kategorija Vrijeme. Uvijek nam se čini da lijepe stvari kratko traju. Još smo se jednom fotografisali, a onda spremili za polazak.

Slijeva nadesno: moja malenkost , kolegice Edina, Zlata, Indira i Katica

[IMG]http://i36.tinypic.com/344pkl3.jpg[/IMG]

 

Dok smo se približavali parkingu gdje je bio autobus, okrenula sam se i "uhvatila" još jednom Vodeni park.

[IMG]http://i34.tinypic.com/6ql2tc.jpg[/IMG]

 

Ovakva druženja su pravo bogatstvo i nikada ih nije previše!!!

*******

Najprije sam pisala o lijepim stvarima (baš kako i psiholozi kažu ), a sada ću i o onim negativnim.

Agencija preko koje smo i ovog puta išli je sve dobro organizirala osim jedne "sitnice". Naime, vozio nas je neiskusan vozač. Putovao je i kad smo išli u Biograd s vozačem Omerom (od kojeg puno može naučiti i koji mu može biti uzor), ali tek sam sad "posložila kockice" i shvatila da je on tada ustvari bio "učenik" i tek se uvodio u posao. Shvatam da je početnik i nikada tako nešto ne kritiziram, ali sada jednostavno moram. Najprije je "promašio"  skretanje u ulicu koja vodi prema bazenu (pa je vlasnik agencije morao kombijem izići pred njega da mu pokaže put), a kad smo se pri povratku približavali Kanjonu, već je bila noć. Tada je rekao da mu je to prvi put da vozi po noći i da zato ne žuri. Ok, to i nije tako strašno, ali čovjek se još ne snalazi po Bihaću. Kad smo ga zamolili da ide obilaznicom prema Bakšaišu i Hatincu jer bi većini bilo pogodnije da tu iziđu, odgovorio je da je slab u orijentaciji i da će ipak ići pravo prema školi. Nije znao ni jednu prečicu, nego je išao okolnim putem. Razumijem da je početnik, ali trebao bi biti sigurniji i poduzimljiviji.(mi bismo mu govorili kuda da ide) Previše je usporen. Priroda posla mu je takva da će često voziti u nepoznata mjesta i za to treba posjedovati smisao za orijentaciju i fleksibilnost. Pa kako bi se snašao u Beču, Parizu ili recimo Londonu kad u Bihaću ne može!? Do sada smo ovoj agenciji davali samo pluseve, ali ovog puta evo i jedan veliki minus. Zamijeniti vrhunskog profesionalca početnikom stvarno je neshvatljivo baš zato što je ogromna odgovornost za putnike - za LJUDE!

 

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
24/08/2008 21:46