beats by dre cheap

Budvanske crtice: Živjelo pješačenje!

Turistički vozić "Ćiro" ovog ljeta nije saobraćao od Budve do Rafailovića. "Ništa za to!" - pomislila sam. Ići ću pješice. Prošle godine sam se "bespravno" kitila izrekom "Let's walk!", ali sam je sada debelo opravdala.

Nije mi smetao tropski ljetni dan. Iznenadila sam se kad sam vidjela da je uređeno novo šetalište i to, kako su se pohvalili, za samo dvanaest dana. Neumorno sam pješačila punih 45 minuta. Nisam mogla vjerovati jer iako sam tek stigla na more i još nisam bila u dobroj kondiciji, nisam bila nimalo umorna. Stala bih tek toliko da napravim nekoliko panoramskih fotki.

Na poluotoku između Budve i Bečića niče veliki hotelski kompleks. Prošle godine tu nije bilo ništa i do plaže Tanga beach se moglo došetati, a sada se može samo prevesti brodićem. Kako li će sve to izgledati iduće godine!? Ne mogu ni zamisliti.

[IMG]http://i35.tinypic.com/vy9y07.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i37.tinypic.com/2m4xb3n.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i34.tinypic.com/fpck5l.jpg[/IMG]

 

Duž šetališta puno je atrakcija:

Pogled na 40 m visok kran na kojem se odvija bungee jumping. Brrrr, ko voli nek' izvoli!

[IMG]http://i36.tinypic.com/2jawx75.jpg[/IMG]

 

Parasailing... Zgodno, to bih se možda i usudila

[IMG]http://i37.tinypic.com/1fveva.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i35.tinypic.com/20tf4ti.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i37.tinypic.com/seu89w.jpg[/IMG]

 

Bečićki kafić "Arena" (zašto li se tako zove )

[IMG]http://i38.tinypic.com/5am9as.jpg[/IMG]

 

Toliko je hotela u Bečićima i Rafailovićima da mi se pomalo zavrtjelo u glavi od tih sličnih motiva. Ovaj manastir razbio je monotoniju.

[IMG]http://i34.tinypic.com/2csdtzt.jpg[/IMG]

 

U Rafailovićima je kao i svakog ljeta živo i veselo. Na plaži djece iz odmarališta bruji kao u košnici. Haha, ne mogu ja bez toga !

Mislila sam produžiti prema Kamenovu, ali to bi zbilja bilo previše. U predvečerje sam se lagano uputila prema Budvi, uživala u prizoru zalaska Sunca i razmišljala gdje ću izići naveče.

U dječijem kutku hotela "Splendid" spremala se rođendanska zabava. Djeca su nestrpljivo iščekivala da proslava počne, ali na ovakvom igralištu nikako im nije moglo biti dosadno, zar ne?

[IMG]http://i36.tinypic.com/29c3q81.jpg[/IMG]

 

Tek kad sam stigla kući i sjela da popijem kaficu, osjetila sam umor, ali to me nije pokolebalo da se polako spremim za večernji izlazak. Ni žuljevi na tabanima nisu mi bili opomena. Mjesto me nije držalo. Kad sam bila mala, pitala sam se zašto se emisija Zuke Džumhura zvala ""Hodoljublja". Sad mi je sve jasno!

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
28/08/2008 18:44