beats by dre cheap

Neka nova dimenzija

22. juni 2009. godine

 

S kišnim kapljicama...

 

... smo se i ove godine uputili u Biograd.

Postale su naši vjerni pratioci.

 

Sve isto je, ali ništa isto nije...

 

Već treću godinu zaredom idemo na istu destinaciju, ali je uvijek doživljavamo iznova. Okolnosti nikada nisu i ne mogu biti iste. Priroda i ljudi u beskrajnom mozaiku...

Maslenički je most bio zatvoren pa smo, za razliku od prošlih godina, putovali starom cestom. Radovala sam se jer opet tuda prolazim nakon dugo vremena. Probudile su se uspomene iz djetinjstva. Put mi je sada izgledao kraći. Eto još jedne iluzije. Dok smo djeca čini nam se da sve duže traje, da je svijet veći i ljepši.

Kako sam sjedjela na mjestu suvozača, izgledalo mi je da se autobus proteže širinom cijele ceste, da su vidici puno širi, da je panorama ljepša, a boje jasnije i raznolikije. Kakva djetinja razdraganost! Kad ću jednom odrasti!?

Pogled na Obrovac i Zrmanju koja hita ka svom ušću u najljepše more na svijetu.

[IMG]http://i39.tinypic.com/108e7g8.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i41.tinypic.com/2utox75.jpg[/IMG]

 

Još malo kontinentalnih pejzaža, ali jedva čekam morske :))) ...

 

[IMG]http://i40.tinypic.com/5yepzp.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i41.tinypic.com/2igzwj8.jpg[/IMG]

 

Prije nas su članovi KUD-a "Krajina" preko iste agencije išli u Švicarsku (Luzern) pa su vozaču Omeru poklonili CD s izborom narodnih kola koji su sami objavili. Pustio nam je da poslušamo, ali nije ostalo samo na tome. Iz priloženog se vidi kakvu je atmosferu stvorio :)))

 

[IMG]http://i39.tinypic.com/af8rw0.jpg[/IMG]

 

Ne trebamo se mi onda čuditi što nam vrijeme brzo prolazi. U vedroj i veseloj atmosferi nismo ni opazili kad smo stigli u Biograd. Smjestili smo se, kao i prošle godine u Hotel "Albamaris".

Zajedno s još dvije kolegice bila sam u apartmanu. Bilo nam je kao kod kuće: dnevni boravak, kuhinja, soba, dvorište... Našalila sam se da smo mogli nešto i posijati.

Kišica nas je i ovdje dočekala, ali je ubrzo prestala. Dok je sunce namigivalo, spremali smo se u šetnju.

 

Nastavlja se...

 

Slijedi: Kad sunce šarmira oblake

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
27/06/2009 21:25