beats by dre cheap

Pozdrav s juga

Pozdravljam vas iz Budve, dragi blogeri. Znam, trebala sam napisati post jos kod kuce kako b(l)og zapovijeda, ali nisam stigla. Pripreme za polazak na more protekle su brzinom svjetlosti.

Vidjela sam se s rodbinom iz Beograda, a takodjer i s prijateljima iz Zagreba i New Yorka. Ljeto je bez sumnje vrijeme (pro)putovanja kroz Bisce. 

Nego, zasto je najljepse godisnje doba okarakterizirano kao varljivo i puno iluzija!? Zasto!? - javlja se ovo vjecito pitanje, tako svojstveno nasoj prirodi.
Jos nisam svjesna gdje se nalazim. Sve mi je ovdje (pre)poznato, ali opet mi treba da se naviknem. Eh, lako se na dobro naviknuti! - reci cete. Iako sam od Banje Luke do Budve putovala cijelu noć nije mi ni na kraj pameti bilo spavanje. Plivanje će me najbolje relaksirati.

U fazonu Buridanovog magarca

Gledam ja najave za vecerasnji provod u gradu i vidim da je u ljetnom kinu Luda noc u muzeju 2. Super - pomislila sam, ali samo do momenta kad sam vidjela da ce u Trocaderu veceras pjevati Pero. Uh, pa moram li bas odmah biti stavljena na "muke"!?
Smislit cu vec nesto ccc!

Bu2

Jos istrazujem okolo pa cu na plazu. Sve polaaakoooo. Imam vremena narednih dvadesetak dana. Bolje da cutim dok me niste poceli gadjati svim raspolozivim sredstvima.
Nego, najveci mi je fazon kad mi neko kaze Sta ces toliko u Budvi, mora da imas nekoga tamo. Uh, kao da to mora biti jedini motiv. Mah, magistralu medju usi i OK.
Cim sam ukljucila radio, zgrozila sam se kad sam cula da ce u Maximusu gostovati Dado Polumenta. Oprostite, ali nespojiv mi je s tim mjestom.
Smijesni su mi i aranzmani iz Crne Gore za obilazak ruskih gradova i obrnuto. Hm, pa zna se ko je tu u prednosti.  
Prevruce je pa se odoh bucnuti u more.
Puno pozdrava s juzne strane najljepseg mora na svijetu.

P.S. Info...

Prva etapa putovanja:

Bihać - Banja Luka

(oko 3 sata vožnje autobusom;

cijena karte 20 KM ili 10 eura)

Druga etapa:

Banja Luka - Budva

(krenula oko 21 sat a stigla ujutro u 7;

povratna karta: 80 KM ili 40 eura).

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
23/07/2009 14:00