beats by dre cheap

U filmskom sam elementu...

... bila sinoc. Ipak sam otisla u kino na bazen Rondo i gledala film Luda noc u muzeju 2, kako sam juce i navela. Ulaznica je 3 eura. Ja k'o prava dajem 2 sve misleci da kosta 3 KM. Eeee, pametnice pozdravi se s kilometrima (za one koji ne znaju konvertibilnim markicama) do daljnjeg.
 Poslije sam otisla do Trocadera i slusala Peru tako da sam kombinirajuci pomirila oba svoja interesa.
Haha, prilicno diplomatski.
Ne znam zasto, ali nisam se  u Trocaderu duze zadrzavala. To nikako nije slicilo meni, jer sam prije voljela tamo ici. Samo sam setala i Peru poslusala tek u hodu. Cudna li sam: iscekujem godinu dana da ga cujem, a kad mogu, onda "markiram". Jedinicu mi treba dati.

 

Voli me, ne voli me, voli me, ne voli me...


Sjetih se da su me kad sam u Biogradu zaboravila sat zezali da sam zaljubljena kad mi se to moglo dogoditi. Haha, reci cu isto sto sam navela i za varljivost i ljeto. Zaljubljenost je je jedno od najljepsih osjecanja, ali ne mora ga pratiti zaboravnost i euforija bilo kakve vrste! 
Nego dosta filozofiranja. Sinoc sam se bas lijepo provela. Polako ulazim u morski bioritam. Uh, al mi je tesko haha.

Prijeko prece, bocno blize

Cudo jedno koliko se vozaca na bulevaru bocno okrecu. Mrtvi hladni. Ako tako nastave mogli bi i bukvalno biti. Nevjerovatno!

[IMG]http://i30.tinypic.com/4uyn3m.jpg[/IMG]

 

Nakon ovakvog dana bio bio red, ma hajde kupi mi sladoled

Salim se... Kupim porodicno pakovanje koje mi bude deset dana. Haha mijenjam tekst u Nakon deset dana bio bi red, ma hajde kupi mi sladoled. 

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
24/07/2009 14:43