beats by dre cheap

Hej ti

Tu sam tek dva dana, a vec mi se kao apsolutni hit nametnula ova pjesma Vlade Georgieva. Jeste da su mu sve pjesme slicne, ali kome pjevacu ili grupi nisu. To je jednostavno njihov rukopis. Pjesma je super kao i spot. 

Kilometri

Ma nisu konvertibilne marke haha, nego mjerna jedinica. (Kod pisanja novca oba su slova velika)
Danas sam prepjesacila nekih 8 kilometara a dok veceras prosvrljam po gradu zaokruzit cu na deset. Sve to namjerno i drage volje. Kao i uvijek: zivjelo pjesacenje!

Narcisi

Fotografisem ja sinoc Perin novi poster (design je za deset i vrlo prirodan), kad ono neki momak i djevojka koji su bili u blizini poceli pozirati. Haha, nisam im ja paparazzo.

Te divne reklame

Ove godine se ne emituje vecina proslogodisnjih reklama, ali ima puno novih. bas sam se nasmijala kad sam cula kako reklamiraju restoran Marsal: uz pjesmu Uz marsala Tita, junackoga sina...
Ili probiotik Harmonija uz Odu radosti.
Dalje, reklamiranje odredjene prodavnice obuce godinama pretvaraju u "poeziju" (haha, kao da je čitanje koliko je % nešto jeftinije poetično, ccc)

[IMG]http://i31.tinypic.com/148ztba.jpg[/IMG]


Toliko za sada, dragi blogeri. Puno vas pozdravljam gdje god da ste. Idem i veceras u ljetno kino, a onda opet Let's walk!
Dobra vam noc!

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
24/07/2009 21:56