beats by dre cheap

Weekend...

Hm? Sta je to? Zaboravila sam i koji je dan. Eee, tako je to kad si na odmoru. Da je weekend primijeti se samo po guzvi na plazi. Vi koji radite, izvinite i svaka vam cast!

Horoskop

Ne vjeruj mi ja sam dupli blizanac u znaku - pjevaju Funky G.
Hm, jesam ali ne dupli haha. Nego, hitno trebam promijeniti horoskopski znak. Kad sam posla na more svi su mi rekli da se okupam i za njih. To znaci da trebam biti ribe, vodolija ili rak.
Kao sto sam i navela prije, tipicni sam blizanci osim u jednom: pise da su skloni flertu i avanturama, a ja definitivno nisam, ma koliko ljeto bilo neodoljivo.

Refresh...

...festival u Kotoru, pocinje za cetiri dana i bukvalno predstavlja pravo osvjezenje u moru silnih narodnjaka i muckalica od kojih mi je muka (blago receno).  Zavladali su i gdje im nije mjesto nikako. Eto, na primjer Igor Starovic mi je totalno nespojiv s plaznim barom Richard gdje su prije pjevali Sergej, Aleksandra Radovic i Zeljko Vasic. Igor istina ima lijep glas, ne poricem, ali mi se ne svidja zbog drugih razloga.

[IMG]http://i31.tinypic.com/10xse2e.jpg[/IMG]

 

Razglednice

Kad god negdje putujemo, jedna kolegica mi stalno govori da ne trebam fotografisati razglednice a to je prema njenom misljenju svaka fotka na kojoj nisam ja. Poslusala bih je i sada, ali ne mogu jer uglavnom sama setam i fotografisem (lovim trenutke, bukvalno).

Nova lekcija

I za kraj lekcija za Budvane i sve one koji ne znaju ono sto cu navesti.
Procitala sam sada natpis RAZNI BURECI. E, ljudi moji BUREK JE SAMO JEDAN, ZAPAMTITE, SAMO JEDAN!

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
26/07/2009 00:51