beats by dre cheap

Reader

Htjela sam se javiti jos sinoc, ali sam toliko bila pod uticajem ovog filma da jednostavno nisam mogla. Vrlo je impresivan. Zasto? Nemam rijeci da opisem emocije, jednostavno preporucujem vam da ga pogledate ako jos niste.

Gledala sam prije ovoga jos dva filma s ratnom tematikom ali me se nisu dojmila kao "Reader". Radnja prvog odvija se za vrijeme prvog svjetskog rata ("Sveti Georgije ubiva azdahu"), a drugi ("Terminator" 4) u buducnosti: 2018. godine prati rat izmedju ljudi i masina. Uh, stvarno zasto je ovakva tematika nepresusna i vjecna (nazalost)!?
I "Reader" se dotice ove tematike (II svj. rat), ali na suptilniji i snazniji nacin. Kao sto sam rekla, pogledajte i uvjerit cete se.

Na more dodjite nema ajkula...

... al ipak plivajte blizu obala. Vesela pjesmica grupe "Hari mata Hari". Nevjerovatno: nastala je prije vise od dvadeset godina, a i sada je aktuelan stih "ko plate su male suknjice". 

Luda tastatura

U internet klubovima (odakle se i javljam) su znakovi na tastaturama toliko ispreturani da mi dok se snadjem istekne predvidjeno vrijeme. Nego, da sam ponijela laptop rekli biste da sam poludjela haha. Pa mogla sam zasto da ne: ima i ovdje paket bezicnog interneta koji se zove "Bilo gdje". Eto, naziv je sve rekao.

Tradicija se nastavlja...

Diskoteke "Sparta", "Habana", klubovi "Ambiente", "Miami", "Maltez"... Toliko o domacem...

Ringispil

... je sa svim pratecim sadrzajima djeci najzanimljiviji, a bogami i onim malo vecim. Posebno Kamikaza (nesto kao Hali gali). E trebate cuti tu silnu vrisku haha. Lako je meni sa zemlje posmatrati i smijati se.

[IMG]http://i26.tinypic.com/b56051.jpg[/IMG]Prema Kamenovu...

[IMG]http://i28.tinypic.com/27wt75s.jpg[/IMG]

 


Upravo idem sad na ovu plazu. Naziv je sve manje aktuelan jer je najvise sitnog pijeska. Milina jedna.
U proslom sam postu navela da uglavnom idem sama. Dok bih docekala rodbinu (vecina ih radi), nikuda ne bih makla. Zato koristim svaki trenutak da setam, plivam, zabavljam se i uzivam. Uopste mi ne predstavlja problem nedostatak drustva. Kad ga i imam, to je kratko, jer niko ne ostaje toliko dugo na moru kao ja (haha pa onda neka mi bude), a iskreno da kazem malo ko me i moze pratiti na mojim maratonskim pjesacenjima haha. Momci? Hm, pa vecina su avanturisti a takvi me ne zanimaju. Jedino u tome nisam tipicni blizanci (kao sto sam vec pisala). Tu sam "ukrala" osobine raka (lijepo s obzirom da je taj znak neko ko mi puno znaci).
Idem sada
Ugodan dan bloggeri


KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
27/07/2009 14:27