beats by dre cheap

Ja i moja sjenka

Mala parafraza cuvene basne.
Htjela sam otici i na aerobik i na krstarenje, a nekim cudnim spletom okolnosti nisam uspjela ni jedno ni drugo. Nista, sad cu ovo napisati pa idem na plazu. Jos sam danas "na morskoj nuli", a onda veceras "katapult" u kontinentalu. Ah, da pa odmor je zavrsen. Sad sam "samo" na vikendu.

Ta divna imena

Imena nekih ovdasnjih radio - stanica su bas stilska i eufonicna (na primjer: More, Delfin, Jadran, Korona), za razliku od onih uobicajenih (radio + ime grada).

Kao pusto ostrvo...

...izgleda dio Trga slikara, ispred nekadasnjeg "Milenijuma". Prije je tu odlicnu atmosferu uz gitaru pravio Srdjan Marjanovic, a malo dalje, ispred "Richarda" pjevao Sergej. Sada je bas nekako mlako i "mrtvo" iako je puno ljudi.

Seve...

... je, cujem, napravila super party u "Miracle-u". Za nekoliko dana tamo ce nastupiti i "Crvena jabuka". Ha, ha, opet nista bez neprevazidjene BiH.

Sanjam...

Procitala sam juce u svom horoskopu kako se trebam druziti s osobama koje su u znaku Raka, Vodolije ili Vage jer su mi, kao, eto naklonjene u ovom periodu. Opredjeljujem se posebno za ovaj prvi znak i to ne samo zato sto sam na moru. Haha, ma znate vec...

Upomoooc, grcevi!

Mali Hase, otplivao daleko od obale pa ga mama glasno opominje: "Haaaseee, vracaj se, moze te uhvatiti grc!" Istovremeno, druga zena rece svom sinu: "Znas, Mujo, bolje ti je ne idi daleko, tamo ima grceva!"

Haha, ljudi, ima grceva i na Lovcenu, posebno kad predjete ukupno 940 stepenica (popnete se i sidjete) ili kako bolje "zvuci" 1000 stepenica. Ma nije da se hvalim, ja to samo onako da znate.

"Poslastica"

Mislim da nema nista ljepse i "sladje" da kad ste na moru cujete kako u "unutrasnjosti" pada kisa i kako je hladno. Evo i sada se neki do mene u internet klubu "nasladjuju" s tim.

Sati, dani, godine

Sve su Sergejeve pjesme lijepe i tesko je bilo koju izdvojiti. Ovaj sam naslov "ukrala" samo zbog "opomene".
Nego, prosle godine, u ovo doba bila sam u Dubrovniku i uzivala na Stradunu i zidinama. Ah, da ucila sam i ruski. (ove sam ga godine "utvrdila" na Cetinju i Lovcenu pa se pitam moze li bilo koji ovdasnji izlet proci bez toga, stvarno, moze li!!!???)
Idem se sada bucnuti u more jos malo.
Ugodan vam vikend!  (aaaa, sjetila sam se sta je toooo!!!

KALEIDOSKOP
http://pcelica74.blogger.ba
15/08/2009 12:13